Головна Новини Суспільство Війна з Росією Що атакувала Росія під час масованого ракетного удару: чи змінилась тактика Кремля
commentss НОВИНИ Всі новини

Що атакувала Росія під час масованого ракетного удару: чи змінилась тактика Кремля

Росія намагається атакувати українську енергетику, щоб створити блекаут для України на зиму.

26 серпня 2024, 10:33 comments1362
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

26 серпня Росія здійснила чергову масовану атаку по території України. Як вказує лейтенант та керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко, російська тактика ракетних ударів по Україні не змінилась, а головна ціль – енергетика.

Що атакувала Росія під час масованого ракетного удару: чи змінилась тактика Кремля

Масована атака Росії по Україні. Фото з відкритих джерел

Андрій Коваленко відреагував на масовану ракетну атаку Росії з використанням ракет та безпілотників. На його думку, основною ціллю Кремля стала українська енергетика, а мета таких атак – це влаштувати в Україні блекаут.

"Тактика росіян не змінюється — енергетика. Прогнозовано, бо їх генеральний штаб хотів блекаут для України на зиму", — вказує Коваленко.

Попри те, що Росія провела одну з наймасштабніших атак, Україна також атакує об’єкти на території РФ. За словами лейтенанта, Україна підготовлена та має досвід подібних нападів Росії, тоді як у Кремлі можуть бути не готові до українських атак.

"Хотіти можуть чого завгодно. Але реальність така, що ми зараз регулярно наносимо удари по різних куточках росії, по різних об‘єктах, і це також буде лише нарощуватися. Тому всі дії і плани російського гш не принесуть їм стратегічних результатів, і в підсумку лише погіршать ситуацію в самій росії, яка не готова до того, до чого давно готові ми", — підсумував Коваленко.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що військовий оглядач Олексій Арестович відреагував на масований удар Росії. За його словами, Кремль здатен лише на це — атакувати цивільних в Україні.

Також "Коментарі" писали, що у Польщі реагують на активність Росії та підняли винищувачі для захисту повітряного простору від російських ракет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини