Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович відреагував на масований удар Росії: "Вони здатні лише на це"
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович відреагував на масований удар Росії: "Вони здатні лише на це"

Арестович відреагував на масований удар Росії заявивши, що Україна воює з гнилими противниками.

26 серпня 2024, 10:15 comments2117
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Колишній радник Офісу президента, політичний і військовий оглядач Олексій Арестович прокоментував російський масований удар по Україні, який відбувся 26 серпня. За словами Арестовича, росіяни атакували вдень створивши максимальну загрозу для цивільного населення.

Арестович відреагував на масований удар Росії: "Вони здатні лише на це"

Військовий оглядач Олексій Арестович. Фото з відкритих джерел

Олексій Арестович саркастично відреагував на комбіновану атаку РФ з використанням безпілотників та дронів. За його словами, росіяни здатні лише створити загрозу для цивільного населення.

"Ну, що — ось вона, страшна "відповідь Кремля" — масований повітряний удар, вдень, коли максимальна загроза для цивільного населення. Ось і все, на що вони здатні спромогтися", — сказав Арестович.

Арестович вказує, що росіяни здатні атакувати лише тоді, коли накопичують великі сили, а Україна не в змозі відповідати атаками через кордон, як це було під час наступу на Харківську область. Однак, тільки українські військові зайшли в Курську область, російський захист було швидко прорвано.

"Те, що ми воюємо з п*дарами, давно відоме. Після Курська стало зрозуміло, що ми воюємо з гнилими п*дарами, сильними лише там і тоді, де їм безкарно дають зосереджувати зусилля. А якщо не дають – обсипаються. Значить, буде їм новий Курськ. Поки не тріснуть", — підсумував військовий оглядач.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Арестович розповів, який міф зруйнували ЗСУ прорвавши російський кордон та почавши бої Курській області.

Також "Коментарі" писали, що у Польщі реагують на активність Росії, яка здійснила масовану комбіновану атаку по Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини