Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський відреагував на російський удар по Харкову
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на російський удар по Харкову

Володимир Зеленський прокоментував удар Росії по Харкову.

15 вересня 2024, 16:35 comments1170
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський відреагував на російський ракетний удар по житловому будинку у Харкові. Президент зробив заклик до світу, аби захистити українців від постійного російського терору.

Зеленський відреагував на російський удар по Харкову

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський у Telegram опублікував допис щодо удару Росії по Харкову. За словами президента Росія влучила авіабомбою у житловий будинок. На місці влучання триває рятувальна операція.

"Російський удар авіабомбами. Пошкоджено звичайний житловий будинок, багатоповерхівку. Між 9-м та 12-м поверхами – пожежа й завали. На цей час відомо про майже 30 поранених, серед них діти. До порятунку людей залучені всі служби. Дякую кожному, хто допомагає", — розповів Зеленський.

Також президент закликав Захід прийняти сильне рішення, яке допоможе завершити цю війну та російський терор щодо цивільних українців.

"Світ має допомогти захисту від російської військової авіації, від десятків керованих авіабомб, які щодня забирають життя українців. Цей терор може бути зупинений. Але щоб зупинити терор, потрібно зупинити страх перед сильними рішеннями, які об’єктивно потрібні. Цю війну може завершити справедливо тільки рішучість. Саме рішучість найбільш ефективно убезпечує від терору", — додав Зеленський.

Мер Харкова Ігор Терехов оновив інформацію про кількість постраждалих від російського удару по Харкову.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський різко відреагував на бразильсько-китайський "мирний план" щодо закінчення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський прокоментував наступ Росії на Курщині. За словами президента, все йде за українським планом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини