Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія завдала удару по багатоповерховому будинку в Харкові: кількість постраждалих зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія завдала удару по багатоповерховому будинку в Харкові: кількість постраждалих зросла

Російські військові завдали удару по цивільній інфраструктурі.

15 вересня 2024, 16:17
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

15 вересня Росія здійснила чергову атаку по Україні. Внаслідок удару по житловому багатоповерховому будинку у Харкові відомо щонайменше про 41 постраждалого.

Росія завдала удару по багатоповерховому будинку в Харкові: кількість постраждалих зросла

Росія завдала удару по Харкову. Фото з відкритих джерел

Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов повідомив про російський удар по цивільній інфраструктурі у Немишлянському районі у Харкові. С початку була озвучена інформація про 3 постраждалих, однак згодом їх кількість зросла до 25 осіб. Крім того, серед постраждалих також опинились діти.

"Окупанти вдарили по Харкову. Є пошкодження цивільної інфраструктури у Немишлянському районі. На цю хвилину 25 постраждалих, з них — троє дітей", — розповів Синєгубов.

Харківський міський голова Ігор Терехов перед ударом повідомив, що у місті було чути вибухи, а росіяни здійснили  запуск КАБів. За його словами, триває пожежа на місці влучання, зокрема і у житловому будинку. Крім того, Ігор Терехов озвучив нову кількість постраждалих від удару Росії по багатоповерхівці у Харкові.

"Удар по багатоповерховому житловому будинку. Пожежа, руйнування. Вже відомо про 33 поранених мирних мешканців багатоповерхівки. Ворог влучив у 10 поверх будинка, пожежа охопила чотири поверхи — від 9-го по 12-й", — повідомив Терехов.

Згодом кількість зросла до 41 постраждалого у Харкові.

Через близькість до російського кордону Харків часто обстрілюється армією РФ. Росіяни атакують місто дронами-камікадзе, ракетами та КАБами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у згоріле село на Харківщині повертаються люди. Що там відбувається. 

Також "Коментарі" писали про те, що харків’янин орендував квартири у Києві, щоб коригувати удари по енергооб’єктах. Він розставляв "відеопастки" та передавав дані російським спецслужбам через телеграм-канал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини