Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський відреагував на масовану атаку "шахедів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський відреагував на масовану атаку "шахедів"

Президент заявив, Кремль пишається, що може вбивати

25 листопада 2023, 10:22
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський відреагував на масовану атаку "шахедів" у ніч проти 25 листопада. Як зазначив глава держави у своєму Telegram-каналі, росіяни масовано ударили дронами-камікадзе Україною в ніч на день пам'яті жертв Голодомору.

Зеленський відреагував на масовану атаку "шахедів"

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

За словами президента, нічна атака – свідчення свідомого терору.

"Більше 70 "шахедів" у ніч на день памʼяті жертв Голодомору-геноциду. Свідомий терор. Саме в цей час. Керівництво Росії гордиться тим, що може вбивати. Наші воїни збили більшість дронів. На жаль, не всі. Але працюємо далі, щоб посилити нашу ППО та збивати більше. І працюємо далі, щоб обʼєднати світ у захисті від російського терору. Держава-терорист повинна програти і відповідати за скоєне", — зазначив президент.

Зазначимо, цієї ночі, 25 листопада, противник вдався до масштабної атаки територією Києва. Протиповітряна оборона знищила понад 40 повітряних цілей. Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповів начальник Київської міської військової адміністрації Михайло Шаманов. Незважаючи на те, що головною метою ворога стала українська столиця, всього територією України Росія запустила 75 ударних безпілотників, з яких 71 вдалося знищити українським воїнам.

Читайте також на порталі "Коментарі" — російське вторгнення в Україну триває вже 21 місяць. За цей час змінилося багато і змінилося багато. У тому числі формат "Рамштайн", в рамках якого ухвалюються консолідовані рішення щодо військової підтримки нашої країни з боку партнерів. Тепер орієнтація робиться на довгострокове стратегічне планування щодо посилення можливостей нашої держави. Все потужнішим стає і українське ППО, зокрема завдяки зусиллям Німеччини, яка на початку вторгнення боялася серйозно допомагати Україні. Незважаючи на лже-миротворчі заяви, Путін явно не змінив своїх планів, збираючись далі вести війну в Україні та розширювати військові конфлікти у всьому світі. Експерти проаналізували спеціально для порталу "Коментарі" те, що відбувається зараз на всіх фронтах, що може статися, а також поділилися думками, як ефективніше давати відсіч російській агресії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини