Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський: Світ знайде спосіб позбавити Путіна "життєдіяльності"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський: Світ знайде спосіб позбавити Путіна "життєдіяльності"

Президент України оцінив можливі наслідки застосування РФ ядерної зброї

22 червня 2023, 19:54
Поділіться публікацією:

Якщо Путін продовжуватиме загрожувати застосуванням ядерної зброї, світ знайде можливість позбавити його "життєдіяльності". Така ж доля на нього чекає, у разі застосування "ядерки". Про це, як повідомляють "Коментарі", в інтерв'ю Бі-бі-сі заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський: Світ знайде спосіб позбавити Путіна "життєдіяльності"

Путін

– Я вважаю, що він боїться за своє життя, – заявив Зеленський. — Я вважаю, що якщо він не припинить погрожувати світові, навіть тільки Україні, але це все одно всьому світу, бо наслідки матиме весь світ... Так от, якщо він не припинить погрожувати, не те, що використовувати — погрожувати світові ядерною зброєю – світ знайде формат, як позбавити його життєдіяльності… Тому він обережно робить ці меседжі. Я вважаю небезпечним близьке коло його людей, яке порушує цю тему.

Але, за словами Зеленського, ця небезпека "більш політична" і "більш медійна". Вона, за словами глави української держави, становить переважно інформаційну спрямованість. Але все ж таки дати 100-відсоткову гарантію незастосування РФ ядерної зброї ніхто не зможе, вважає Зеленський.

"Якщо він говорить про використання ядерної зброї, прогнозів тут ніхто вам стовідсоткових не дасть", — наголосив Зеленський.

Нагадаємо, що раніше президент України, посилаючись на дані розвідки, заявив, що РФ готується до вчинення можливого теракту на найбільшій атомній станції Європи – ЗАЕС.

А МОЗ України розповсюдило рекомендації для населення на випадок радіаційної аварії.

Крім того, про можливе застосування Кремлем ядерної зброї поміркував Олексій Арестович.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини