Головна Новини Суспільство події Зеленський заявив, що Росія готує теракт на ЗАЕС - у Путіна відреагували
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський заявив, що Росія готує теракт на ЗАЕС - у Путіна відреагували

Україна передає всю інформацію партнерам, додав президент

22 червня 2023, 12:55 comments1076
Поділіться публікацією:

Росія, ймовірно, готується вчинити теракт на Запорізькій АЕС, який може призвести до викиду радіації. Як передає портал "Коментарі", таку заяву в екстреному відеозверненні до українців та світової спільноти зробив президент Володимир Зеленський.

Зеленський заявив, що Росія готує теракт на ЗАЕС - у Путіна відреагували

Запорізька АЕС. Фото: з відкритих джерел

"Щойно була доповідь нашої розвідки та Служби безпеки України. Розвідка отримала інформацію про те, що Росія розглядає сценарій терористичного акту на Запорізькій атомній станції – терористичного акту з викидом радіації. Вони всі підготували для цього", – заявив глава держави.

Володимир Зеленський наголосив, якщо станеться непоправне, радіацію неможливо буде утримати в межах однієї країни і те, "по кому вона вдарить, визначається лише напрямом вітру".

За словами лідера українців, Київ оперативно інформує всі країни в Європі, Америці, Китаї, Бразилії, Індії, країнах арабського світу та Африки про те, що відбувається сьогодні на АЕС і до чого готується країна-агресор.

Водночас у Кремлі оперативно відреагувала на заяву Володимира Зеленського. Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков назвав заяву Зеленського про провокацію на ЗАЕС, що нібито готується, "черговою брехнею". При цьому рупор Кремля ніяк не прокоментував наявність вибухівки на території ЗАЕС, яка вже давно знаходиться під окупацією РФ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в інтерв'ю західним ЗМІ Зеленський попередив, що Росія хоче підірвати ЗАЕС.

Також видання "Коментарі" повідомляло – як підрив Каховської ГЕС вплине на ЗАЕС та Крим: відповідь ЗСУ та "Енергоатому".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 червня 2023, 12:20

Все більше конферансьє Путіна дає анонсів, щось там та буде. Тактика пропаганди Германії з 1937 по 1945 роки. Ті роки там і виборів не було у відповідності з конституцією. Країна нікуди не поділась, а ось що було з тою владою світ знає.


Новини