Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів, якими будуть гарантії безпеки від інших держав
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, якими будуть гарантії безпеки від інших держав

Володимир Зеленський назвав, що буде в гарантіях безпеки для України від інших країн.

28 серпня 2023, 08:16
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що до гарантій безпеки входитиме військова, фінансова допомога та санкції проти агресора. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Зеленського, яке він дав Наталії Мосейчук.

Зеленський розповів, якими будуть гарантії безпеки від інших держав

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Популярна телеведуча Наталія Мосейчук під час інтерв’ю запитала Зеленського, що саме має бути закладено в гарантіях безпеки від інших держав. Президент зазначив, що такі гарантії матимуть "щит і меч".

"Бо там мають бути і санкції, зброя, фінанси, ППО, літаки... Меню велике, але різне. Тому що зі США це буде більш потужний договір… Але є держави, які просто не мають зброї, але є фінанси та серйозні санкції у разі повторення агресії", — сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що країни G7 погодили декларацію про гарантії безпеки для України. Крім країн G7 до цих гарантій долучились і інші держави, зокрема це стосується Бельгії, Чехії, Фінляндії, Нідерландів, Португалії, Норвегії, Данії, Косово, Іспанії, Румунії та інших країн.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речник Східного угруповання вказав на два важливі міста, які стали головною ціллю російських окупантів. За словами Іллі Євлаша росіяни перекинули понад 100 тис. солдатів у бік Куп'янська та Лиману. Останнім часом тут було здійснено 600 обстрілів та 15 авіанальотів російських сил.

Також "Коментарі" писали, що попри постійні помилки російського диктатора, Буданов вказав на головну помилку Путіна. За словами керівника Головного управління розвідки України головна помилка Путіна — це те, що його "відірвало від реальності".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини