Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов назвав головну помилку Путіна у війні з Україною
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов назвав головну помилку Путіна у війні з Україною

Попри постійні помилки російського диктатора, Буданов вказав на головну помилку Путіна.

27 серпня 2023, 14:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Головного управління розвідки (ГУР) Кирило Буданов вважає, що Путін помилився багато разів, однак головна помилка російського президента не стосується прорахунків. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Буданова для видання "Крим. Реалії".

Буданов назвав головну помилку Путіна у війні з Україною

Президент Росії Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Очільник Воєнної розвідки України назвав головну помилку російського диктатора Володимира Путіна.

"Путін помилився дуже багато разів. Його взагалі відірвало від реальності. Це і є його головна помилка — не в прорахунках, а в тому, що його відірвало від реальності", — вважає Кирило Буданов.

Керівник ГУР підкреслив, що Російська Федерація після вторгнення стала дипломатичним вигнанцем, країна-агресор знищує свою економіку та фінансовий рівень.

"Навіщо далеко ходити — просто курс долара гляньте. Ну то що — перемагає? Точно ні", — заявив Буданов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов назвав єдиний ресурс Путіна, який дозволяє Росії й надалі вести війну проти України. Буданов критикує заяви російських експертів, які стверджують нібито про чудову роботу російського військово-промислового комплексу та залякують невичерпними запасами зброї. Однак  керівник української розвідки вказує, що в такій ситуації росіяни не звертались би до своїх союзників за зброєю.

Також "Коментарі" писали про пояснення Буданова, чому не збувся його прогноз щодо входження українських військ на територію Криму. Український розвідник вказує, що Україна йде до мети повільніше ніж розраховувала.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

27 серпня 2023, 14:04

Глибока думка того хто не помітив замінованих полів. Якби країні казали правду, результат був би більш якісним. Коли все будують на брехні, не тільки результат провал, але й інтелект падає. Країну отримали - не усвідомлювали для чого. Втрачали частинами - не усвідомлювали. Зараз країна летить у прірву, але суспільство не здатне усвідомлювати ані це ані необхідність змінюватись самому.


Новини