Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов розповів про прогнози щодо дати деокупації Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов розповів про прогнози щодо дати деокупації Криму

Кирило Буданов пояснив, чому не збувся його прогноз щодо входження українських військ на територію Криму.

24 серпня 2023, 15:03 comments1917
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Керівник Головного управління розвідки (ГУР) Кирило Буданов розповів, що прогнози, які були дані раніше випали з графіку, а деокупація Криму проходить повільніше ніж вважалось раніше. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Крим.Реалії".

Буданов розповів про прогнози щодо дати деокупації Криму

Керівник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Буданов вказує, що українська розвідка будує прогнози на основі фактів, ході бойових дій, статистиці, різних показниках економіки та військ. Однак існує реальність на полі бою, яка може впливати на ці всі показники та змінювати їх.

"Так, випали із графіка. Так, на жаль, треба визнати, що події розвиваються повільніше, ніж мають бути за всіма розрахунками. Але маємо те, що маємо", — говорить Буданов.

Разом з тим керівник ГУР вказує, що ситуація цього року значно краща ніж у минулому чи у період до повномасштабного вторгнення.

"Якщо подивитися на Крим і на той рівень бойових дій, які відбуваються на території півострова, то ви зрозумієте, що нема з чим порівнювати порівняно з 2022-м, я вже не говорю про період з 2014 по 2022 рік. Тобто ми йдемо до мети. Так, повільніше, ніж хотілося, повільніше, ніж розраховували, але йдемо", – сказав Кирило Буданов.

Нагадаємо, що Буданов прогнозував, що ЗСУ увійде в Крим весною 2023 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівник ГУР Кирило Буданов дав пораду мешканцям Криму. За його словами люди, які наробили дурниць мають залишити півострів і закликав підтримку у мешканців, які хочуть звільнення Криму.

Також "Коментарі" писали, що Україна знищила потужну російську зброю у Криму.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

думка стороннього

25 серпня 2023, 08:29

як може країна, яка 100% залежить від поставок озброєння від Заход, наперед робити, такі зазделегідь, не реальні прогнози, а потім виправдовуватись. Президент кожні 3 місяці продовжує військовий стан. Це говуорить про нерозуміння реального стану справ вищим керівництвом дкржави!


Новини