Головна Новини Суспільство Війна з Росією Керівник ГУР Кирило Буданов дав пораду мешканцям Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Керівник ГУР Кирило Буданов дав пораду мешканцям Криму

Буданов розповів, що потрібно робити тим, хто наробив дурниць в Криму та тим, хто чекає звільнення півострова.

24 серпня 2023, 08:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Очільник Головного управління розвідки (ГУР) Кирило Буданов попередив, що Україна здатна завдати удару по будь-яких позиціях в окупованому Криму. Також Буданов дав пораду тим, хто проживає зараз на українському півострові. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "Радіо Свобода".

Керівник ГУР Кирило Буданов дав пораду мешканцям Криму

Керівник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Буданов стверджує, що українські сили сьогодні можуть вразити будь-яку частину незаконно анексованого Криму.

"Абсолютно в будь-якій точці ми можемо досягти противника", – повідомив Буданов.

За словами керівника ГУР існують різні сценарії звільнення півострова, однак "без військових дій це неможливо". Тому Буданов дав пораду людям, які проживають у Криму.

"Ті, хто наробив дурниць, їм краще виїхати. А тим, хто чекає, треба готуватися і робити все для допомоги", — говорить Буданов.

Серед пунктів, які можуть допомогти Україні Буданов називає співпраця з розвідувальними органами, що забезпечить сприятливі умови для швидкого та найбільш безкровного звільнення Криму.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські військові вдало атакували російську техніку в Криму, а ГУР показали запис знищення. Знищенною технікою виявився цінний зенітно-ракетний комплекс С-400 "Тріумф". Українці від початку війни вже знищили четверту систему ЗРК С-400.

Також "Коментарі" писали про українських військових, які миттєво відреагували на атаку російського літака та випустили ракету по росіянах. Таким чином Головне управління розвідки спростувало попередні повідомлення Кремля, які стверджували, що росіяни знищили український човен у Чорному морі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини