Головна Новини Суспільство Війна з Росією Російський літак атакував українські позиції в Чорному морі: військові миттєво відреагували і вдарили по ворогу
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський літак атакував українські позиції в Чорному морі: військові миттєво відреагували і вдарили по ворогу

Українські військові миттєво відреагували на атаку російського літака та випустили ракету по росіянах. Відео оприлюднило Головне управління розвідки.

23 серпня 2023, 16:06
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Російський літак пролітав поблизу острова Зміїний та випустив ракету по українських військових суднам. Українські військові миттєво відреагували та завдали удар у відповідь. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Головне управління розвідки України.

Російський літак атакував українські позиції в Чорному морі: військові миттєво відреагували і вдарили по ворогу

Російський військовий літак. Фото з відкритих джерел

У ГУР відреагували на російський фейк про нібито знищення українського військового судна у Чорному морі та показали відео з місця подій. Виявляється, що російський літак атакував українські позиції поблизу острова Зміїний, в районі "вишок Бойка".

Росіяни запустили ракету по українському катеру, однак не влучили і ракета пішла на дно Чорного моря, де досі знаходиться крейсер "Москва". Натомість військові України відреагували на російський напад.

"У відповідь на спробу атаки українські військовослужбовці завдали удару по літаку окупантів", — повідомляє ГУР.

Далі українська розвідка вказує, що ракета пошкодила російський літак, який залишив цю територію та відправився до найближчого аеропорту. Переглянути відео від ГУР з атакою російського літака та відповіддю України можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українські військові вдало атакували російську техніку в Криму та показали запис знищення з великим вибухом.

Також "Коментарі" писали про український дрон, який атакував російський аеродром та повністю знищив російський ядерний бомбардувальник. Згідно з повідомленнями ЗМІ це вперше українські військові змогли знищити такий бомбардувальник росіян. Після цієї атаки росіяни перемістили свої літаки якомога далі від українського кордону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини