Головна Новини Суспільство Війна з Росією Україна знищила потужну російську зброю: великий вибух в Криму (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна знищила потужну російську зброю: великий вибух в Криму (ВІДЕО)

Українські військові вдало атакували російську техніку в Криму та показали запис знищення.

23 серпня 2023, 15:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Головне управління розвідки України повідомило, що 23 серпня на мисі Тарханкут в анексованому Криму було знищено російський зенітно-ракетний комплекс С-400 "Тріумф". Також у ГУР виклали відео з ударом по російській військовій техніці.

Україна знищила потужну російську зброю: великий вибух в Криму (ВІДЕО)

Україна знищила ЗРК С-400 "Тріумф"

23 серпня кримські Telegram-канали почали поширювати інформацію про вибухи в Криму. Також публікувались фото з великим стовпом диму. Спочатку повідомлялось про удар по береговому ракетному комплексу "Бастіон", однак згодом з’явилась офіційна інформація від ГУР про знищення ЗРК С-400.

"23 серпня 2023 року близько 10.00 поблизу села Оленівка відбувся вибух, який знищив російську зенітно-ракетну систему великого і середнього радіуса дії С-400 "Тріумф", — повідомили в ГУР.

Також українські розвідники опублікували відео моменту влучання по російській воєнній техніці, яке можна переглянути нижче:

В наслідок удару була знищена сама установка, а також встановленні на ній ракети та особовий склад. У ГУР повідомили, що РФ має обмежену кількість цих систем, тому такий удар матиме серйозний вплив на оборону росіян в Криму.

С-400 "Тріумф" — зенітна ракетна система, яка надійшла на озброєння Росії у 2007 році та вважається комплексом нового покоління. Ця система була створена для збиття літаків різних типів, балістичних ракет та інших цілей. С-400 "Тріумф" може здійснювати обстріл одразу 80 цілей з наведенням на них 160 ракет. Максимальна дальність ураження системи – 380 км. За час війни Україна знищила вже чотири комплекси С-400 "Тріумф", включно з тим, що був атакований 23 серпня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна вперше знищила стратегічний ядерний бомбардувальник РФ.

Також "Коментарі" писали про українських військових, які знищили три найкращі танки Путіна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини