Головна Новини Суспільство Війна з Росією Буданов назвав єдиний ресурс, який залишився у Путіна для війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Буданов назвав єдиний ресурс, який залишився у Путіна для війни

Керівник ГУР Кирило Буданов назвав ресурс Путіна, який дозволяє Росії й надалі вести війну проти України.

27 серпня 2023, 12:20
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов вважає, що Росія вже зазнала стратегічної поразки у війні і Кремль не має достатньо ресурсів для її продовження, крім одного – людського. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інтерв’ю Буданова для видання "Крим. Реалії".

Буданов назвав єдиний ресурс, який залишився у Путіна для війни

Керівник ГУР Кирило Буданов. Фото з відкритих джерел

Кирило Буданов критикує заяви російських експертів, які стверджують, що Росія нарощує потужності військово-промислового комплексу та вказують на невичерпність запасів російської техніки. Очільник ГУР пояснює, що у такому б разі Росія не зверталась до своїх союзників-партнерів Ірану та Північної Кореї.

"Не для того, щоб довше воювати, а, тому що в них немає нічого. Крім людського, у нього більше ніякого ресурсу нема: економіки нема, ВПК теж нема, військові запаси вже вичерпані. Людський – є", — зазначив Буданов.

Буданов розповів, що саме завдяки людському ресурсу, який вище керівництво РФ витрачає бездумно, продовжується агресія та утримання окупованих українських територій. Керівник Головного управління розвідки вважає єдиним способом подолати таку тактику Кремля можуть бути лише активні дії з боку українських сил.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що очільник ГУР Кирило Буданов дав пораду мешканцям Криму. Буданов закликав підтримати ЗСУ, а тих, хто робив дурниці просить залишити півострів.

Також "Коментарі" писали про Буданова, який пояснив, чому не збувся його прогноз щодо входження українських військ на територію Криму до початку літа 2023 року. Керівник ГУР визнав, що просування українських сил йде повільніше ніж очукувалось.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини