Головна Новини Суспільство Війна з Росією У ЗСУ назвали два міста, до яких росіяни перекинули близько 100 тисяч солдатів
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗСУ назвали два міста, до яких росіяни перекинули близько 100 тисяч солдатів

Речник Східного угруповання вказав на два важливі міста, які стали головною ціллю російських окупантів.

27 серпня 2023, 15:00 comments2022
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські сили посилюють свій тиск на сході України. За словами керівника пресслужби Східного угруповання військ Іллі Євлаша росіяни перекинули понад 110 тисяч російських солдатів у напрямку Куп’янська та Лиману. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву Євлаша у ефірі загальнонаціонального марафону.

У ЗСУ назвали два міста, до яких росіяни перекинули близько 100 тисяч солдатів

Росіяни перекинули понад 110 тисяч російських солдатів. Фото з відкритих джерел

Ілля Євлаш вказав, що росіяни активно діють на Лимано-Куп’янському напрямку. За останню добу росіяни здійснили понад 600 обстрілів українських позицій та завдали 15 авіаударів.

Керівника пресслужби Східного угруповання вказав, що російські сили на весь напрямок перекинули значну кількість військ.

"Загалом, якщо дивитися на весь напрямок, то там знаходиться близько 110 тисяч російських військовослужбовців", — говорить Євлаш.

Речник Східного угруповання військ також вказав конкретно на кількість російських солдатів поблизу Куп’янська та Лимана.

"На Куп'янському напрямку перебуває 45 тисяч, а Лиманському — 48 тисяч окупаційних військ", — повідомив Ілля Євлаш.

Нагадаємо, що український генерал Олександр Сирський розповів на яке місто Росія кинула велику кількість військових угрупувань. Саме з Куп'янського регіону Україна провела евакуацію жителів задля їх безпеки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Нацгвардії назвали місто, яке стало головним епіцентром бойових дій.

Також "Коментарі" писали про колишнього директора ЦРУ Девіда Петреуса, який вважає, що Україна може досягти значних успіхів у розпочатому на початку літа контрнаступі. Він стверджує, що песимістичні прогнози деяких аналітиків, політиків та ЗМІ наразі є передчасними, адже контрнаступ тільки на початковому етапі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини