Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Нацгвардії назвали місто, яке стало головним епіцентром бойових дій
commentss НОВИНИ Всі новини

У Нацгвардії назвали місто, яке стало головним епіцентром бойових дій

Речник Національної гвардії Руслан Музичук описав ситуацію у головному епіцентрі бойових дій на сьогоднішньому фронті.

10 серпня 2023, 15:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

За словами речника Нацгвардії України Руслана Музичука Куп’янськ став епіцентром бойових дій, оскільки росіяни концентрують на цьому напрямку головні зусилля. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на ефір загальнонаціонального телемарафону.

У Нацгвардії назвали місто, яке стало головним епіцентром бойових дій

Речник Нацгвардії України Руслан Музичук. Фото з відкритих джерел

Музичук розповів, що російські сили активізувались у напрямку Куп’янська та збільшили кількість особових сил та військової техніки намагаючись "переломити ситуацію".

"Зараз епіцентр бойових дій, там, де ворог концентрує головні зусилля, залишається Куп’янський напрямок", — говорить Руслан Музичук.

Речник Нацгвардії вказує, що російські сили відправили у бойові точки поблизу Куп’янська десантно-штурмові підрозділи, які посиленні танковими частинами. Крім того, російські угрупування мають артилерійську та авіаційну підтримку у цьому напрямку. За словами Музичука активні дії росіян помітні навіть у зведеннях Генштабу, де в останні тижні вказується понад 50 авіаційних обстрілів щоденно, а в окремі проміжки часу фіксується понад 80 обстрілів.

Нагадаємо, що на Харківщині 10 серпня українська влада оголосила про обов'язкову евакуацію з 37-ми населених пунктів через загрозу російських обстрілів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський розповів, яке місто збирається захопити Росія.

Також "Коментарі" писали про заступника очільника Міноборони Ганну Маляр, яка розповіла на які кроки йде російська армія через значні втрати у війні. За її словами, росіяни створили цілодобовий крематорій для тіл російських солдатів, щоб не відправляти їх у РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини