Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маляр розповіла на які кроки йде Росія через значні втрати у війні
commentss НОВИНИ Всі новини

Маляр розповіла на які кроки йде Росія через значні втрати у війні

Ганна Маляр пояснила, як росіяни приховують вбиті тіла російських солдатів та не відправляють їх до РФ.

10 серпня 2023, 15:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник міністра оборони України Ганна Маляр стверджує, що Росія намагається приховати значні втрати російських військових, тому здійснює поховання на тимчасово окупованих територіях України і не відправляє тіла до РФ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал Маляр.

Маляр розповіла на які кроки йде Росія через значні втрати у війні

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр. Фото з відкритих джерел

Ганна Маляр вказує, що наразі відбуваються значні бої на двох напрямках: Схід та Південь. За її словами через це гине велика кількість російських солдатів.

"Командування російських окупаційних військ намагається приховати реальні втрати особового складу та здійснює поховання на тимчасово окупованих територіях, не транспортуючи рештки до Росії", — пише Маляр.

Заступник міністра оборони розповіла, що у Запорізькій області поблизу Мелітополя безперервно працює російський крематорій, куди доставляють мертві тіла російських солдатів вантажними автомобілями. За її словами мешканці відчувають тривалий час "характерний їдкий дим".

На іншому напрямку, у Херсонській області поблизу Чаплинської районної лікарні створили дві локації для поховання російських солдатів. Маляр вказує, що одна з них має площу до 100 гектарів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівниця пресцентру Наталя Гуменюк розповіла, що в Криму відбувається "посів насіння бавовни", який є складовою частини планів України у контрнаступі та звільненні окупованих Росією територій.

Також "Коментарі" писали про Ганну Маляр, яка заявила про військові дива Збройних сил України, які увійдуть у підручники. За її словами ЗСУ вдало діє у контрнаступі та втрачає в рази менше особового складу ніж армія РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/998
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини