Головна Новини Суспільство Війна з Росією Гуменюк про звуки вибухів в Криму: ми анонсували сезон бавовни
commentss НОВИНИ Всі новини

Гуменюк про звуки вибухів в Криму: ми анонсували сезон бавовни

Керівниця пресцентру розповіла, що в Криму відбувається "посів насіння бавовни", який є складовою частини планів України у контрнаступі.

10 серпня 2023, 12:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Очільниця об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк відреагувала на нещодавні вибухи на території анексованого Росією Криму та заявила, що це анонсований раніше сезон "бавовни". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Радіо Свобода".

Гуменюк про звуки вибухів в Криму: ми анонсували сезон бавовни

Керівниця пресцентру ОК Південь Наталія Гуменюк. Фото з відкритих джерел

У серпні практичного кожного дня російські ЗМІ повідомляють про вибухи на території Криму. Зокрема "бавовну" було чути 10 серпня у населених пунктах Новофедорівка та Саки. На це відреагувала Наталія Гуменюк, яка вказала, що це план українських військових.

"Ми анонсували сезон "бавовни" – ми тримаємо слово. Це абсолютно в планах Сил оборони, це абсолютно вписується в логіку і тактику ведення війни", — сказала Гуменюк.

Керівниця пресцентру заявила, що вибухи у Криму є частиною контрнаступу ЗСУ. Гуменюк пояснює, що одним з важливих елементів наступальних дій українських військових є знищення ворожого потенціалу, зокрема це стосується його ресурсів та резервів, що дозволяють оновлюватись в умовах бойових дій.

Гуменюк відповіла на запитання, чи це українські безпілотники завдають ударів по Криму.

"Служба безпеки України позначила: всі деталі будуть розкриті після перемоги, тому що в умовах бойових дій у нас ще багато роботи", — говорить Гуменюк та додає, що Росія спритно користується усіма ресурсами в умовах гібридної війни.

Гуменюк розповіла, що не всі вибухи в Криму оголошуються, адже росіяни швидко реагують та передислоковують техніку. Однак згодом Україна розповість про усі місця ураження росіян на півострові.

"Зараз відбувається "посів насіння бавовни" по Кримському півострову, а далі, вже як проросте, ми позначимо кожному", – розповіла речниця.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Гуменюк розповіла про "невеличку паніку" росіян у Чорному морі.

Також "Коментарі" писали, що Україна отримала Senator від Канади: на що здатна ця військова техніка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини