Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маляр розповіла про військові дива ЗСУ, які увійдуть у підручники
commentss НОВИНИ Всі новини

Маляр розповіла про військові дива ЗСУ, які увійдуть у підручники

Українські бійці ЗСУ здійснюють вдалі військові операції та знищують російських окупантів.

25 липня 2023, 17:01
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр заявила, що у період контрнаступальних дій українські оборонці здійснили "військові дива", які згодом потраплять до підручників. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Telegram-канал Маляр.

Маляр розповіла про військові дива ЗСУ, які увійдуть у підручники

Заступниця міністра оборони України Ганна Маляр. Фото з відкритих джерел

В ефірі "Сніданку" на телеканалі 1+1 Ганна Маляр розповіла, що попри переваги ворога у кількості військової техніки та особового складу українські військові продовжують наступати на позиції ворога.

"За час наступу наші оборонці здійснили військові дива, які ввійдуть у підручники", — заявила Ганна Маляр.

Маляр пояснює, що під час наступальних дій більше техніки та людей втрачає атакувальна сторона, однак українські військові показують професіоналізм під час контрнаступу.

"Те, що ми рухаємось в умовах переваги ворога — є ознакою високої майстерності та мужності наших оборонців", — говорить заступниця міністра оборони України.

Ганна Маляр вказує, що Збройні сили України мають в кілька разів меншу кількість загиблих. За її словами на Бахмутському напрямку росіян гине у 8 разів більше ніж українців. А у Бердянському та Маріупольському напрямках ворог зазнає втрат у 5,2 раза більше.

Нагадаємо, що станом на 25 липня Генштаб ЗСУ повідомив про понад 243 тис. ліквідованих росіян з моменту повномасштабного вторгнення. Також Росія втратила понад 4100 танків, 8131 бойову броньовану машину, 4705 артилерійських систем та іншої військової техніки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Україні запустили серійне виробництво безпілотників Sirko. Відомо на що здатен український дрон.

Також "Коментарі" писали про колишнього агента MI6, який заявив, що Путін майже відмовився від ідеї виграти війну військовим шляхом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/961
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини