Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів, що дає Україні продовження операції у Курській області
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, що дає Україні продовження операції у Курській області

Президент заявив, що щодня операції на Курщині забезпечує поповнення обмінного фонду

2 вересня 2024, 08:05
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський заявив, що щодня операції у Курській області РФ забезпечує Україні поповнення обмінного фонду. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву у своєму традиційному зверненні до українців зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський розповів, що дає Україні продовження операції у Курській області

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"І сьогодні ж була доповідь головкому Сирського. Насамперед про Покровський напрям. Про наші дії, щоб стримати російські удари там і, щоб знищити якнайбільше сил окупанта. А також був звіт про операцію в Курській області – щодня забезпечує нам поповнення обмінного фонду. Я дякую кожному нашому підрозділу за це!", – заявив глава української держави.

Володимир Зеленський також заявив, що кожен удар росіян по Харкову та іншим містам та селам доводить правильність тактики України, зокрема, у Курській області.

За словами українського лідера, українці мають вичавлювати війну туди, звідки її принесли до України. І не лише у прикордонні райони Росії. Держава-терорист має відчути, що таке війна.

"Ми працюємо, щоб якнайбільше російських військових обʼєктів, російської логістики, критичних обʼєктів їхньої воєнної економіки – щоб усе це опинилось у зоні доступу для нашої зброї. Зараз це забезпечують наші дрони, і я дякую всім в Україні, хто працює для розробки та виробництва дронів. А також усім, хто працює заради нашої ракетної програми. І всій зовнішньополітичній команді нашої держави, яка переконує партнерів, що далекобійність є ключем для завершення цієї війни", – сказав президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — катастрофа винищувача F-16: Зеленський не зміг стерпіти, ухвалив важливе рішення.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що на війні пішло не так: чому Зеленського почали критикувати за прорив у Курську область.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини