Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів на основі чого будуть будуватись мирні переговори щодо закінчення війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів на основі чого будуть будуватись мирні переговори щодо закінчення війни

Президент України пояснив, яким чином буде відбуватись процес завершення війни з Росією.

21 серпня 2023, 10:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський заявив, що єдиним шляхом через який можуть відбутись мирні переговори – це Формула миру. Про це Зеленський розповів під час пресконференції після переговорів з прем'єр-міністром Нідерландів Марком Рютте.

Зеленський розповів на основі чого будуть будуватись мирні переговори щодо закінчення війни

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Зеленський зазначив, що не знає про будь-які домовленості, що стосуються обміну українських територій на щось інше та вказав, що Україна буде рухатись до закінчення війни через Формулу миру.

"У нас є один документ, у нас є Формула миру, у нас є одне бажання – мир. Ми сформулювали, як ми його бачимо, готові до відкритої дискусії з колегами", — заявив Володимир Зеленський.

Зеленський зауважив, що у Формулі миру передбачає лише справедливий мир з повною деокупацією українських територій захоплених російськими військами.

Президент також наголосив, що у Формулі миру прописані ідеї справедливості. За словами Зеленського Україна не буде забувати такі трагічні моменти як катастрофа MH17 та звірства російських солдатів у Бучі, Маріуполі та інших українських містах.

"Це не можна просто пробачати тому, що минув час і хтось заспокоївся. В Росії, напевно, думають, що вони там забудуть і ми якось домовимося з питання відновлення справедливості", — сказав Зеленський та додав, що "ми так просто не домовимося".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Україна отримає перші винищувачі F-16 від європейської країни. Зеленський назвав кількість та дату.

Також "Коментарі" писали про популярного військового оглядача Олега Жданова, який назвав крайній термін закінчення війни з Росією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини