Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів, куди вдалося прорватися росіянам на Харківщині
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, куди вдалося прорватися росіянам на Харківщині

Найглибша точка просування росіян у Харківській області – 10 кілометрів від кордону

17 травня 2024, 11:14 comments2960
Поділіться публікацією:

Російські окупаційні війська зуміли прорватися лише до першої лінії української оборони. До "бетонної лінії оборони" ворог не дійшов, і те, що так хтось каже, — "це марення". Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву під час спілкування з представниками мас-медіа зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський розповів, куди вдалося прорватися росіянам на Харківщині

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

Президент пояснив, що перша лінія – це не кордон, там неможливо будувати, бо через відповідну зброю, якою працювали росіяни, наші люди гинули. Окупаційні війська приблизно там зараз і перебувають.

Глава держави наголосив ще раз, що йдеться виключно про першу лінію оборони, яку збудували на війні, під постійним вогнем, наші захисники.

"Першу та другу лінію будують військові, а третю лінію збудовано місцевою владою. Вона найпотужніша – не тому, що вони кращі за військових, а просто тому, що вона далі від зброї, від снарядів, від обстрілів", – висловився лідер українців.

Нагадаємо, 10 травня російські окупаційні війська активізувалися на півночі Харківщини. Противник зумів окупувати низку населених пунктів у "сірій" зоні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія може мати ресурси для загострення дій у прикордонній території Харківської області. Однак про наступ на Харків не йдеться. Про це свідчить низка експертів, зокрема керівник Центру протидії дезінформації РНБО Андрій Коваленко. Що відбувається на Харківщині та чому? Чи справді оборона ЗСУ міцна та загрози для захоплення Харкова немає? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – РФ посилює наступ: які прогнози, чи є причини для серйозного занепокоєння.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини