Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів, чим закінчиться «перемир'я», яке так прагне Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чим закінчиться «перемир'я», яке так прагне Кремль

Аморальні компроміси призведуть до нового кровопролиття, упевнений президент України.

19 листопада 2022, 10:10 comments3177
Поділіться публікацією:

Кремль використовує всі спроби домогтися "короткого перемир'я". Воно потрібне Росії, щоб відновити сили, тож таким шляхом завершити цю війну не вдасться. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на онлайн-виступ президента України Володимира Зеленського до учасників Міжнародного безпекового форуму в Галіфаксі.     

Зеленський розповів, чим закінчиться «перемир'я», яке так прагне Кремль

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Саме по собі припинення війни не гарантує миру. Росія зараз прагне короткого перемир'я, перепочинку для відновлення сили. Деякі можуть назвати це кінцем війни, але такий перепочинок лише посилить ситуацію", — зазначив Володимир Зеленський.

За його словами, неможливо дійти світу шляхом здачі своїх територій та суверенітету. Ті компроміси, а насправді ультиматуми, які озвучує Москва, можуть призвести лише до того, що через деякий час проллється ще більше крові і буде ще більше смертей. Про реальний світ можна буде говорити лише, коли буде демонтовано всі елементи російської агресії, з якою зіткнулася Україна.

При цьому глава української держави нагадав про 10 пунктів формули світу, з якими він виступає публічно і пропонує Росії виконати озвучені пункти, щоб завершити війну.                                                                                

Нагадаємо, раніше в Офісі президента назвали два головні ресурси Росії у війні проти України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Росію знову чекає мобілізація: в Інституті вивчення війни розповіли, чому це тільки погіршить становище російських військ і не допоможе Москві переломити ситуацію на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини