Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський провів важливу нараду у Харкові: які рішення ухвалено
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський провів важливу нараду у Харкові: які рішення ухвалено

Ключовими були два питання: оперативна обстановка в регіоні та підготовка до опалювального сезону

24 травня 2024, 17:02 comments1974
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський провів нараду у Харкові, де заслухав доповіді, зокрема щодо оборони області. Як передає портал "Коментарі", про це український лідер сам повідомив у себе в Telegram-каналі.

Зеленський провів важливу нараду у Харкові: які рішення ухвалено

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Сьогодні у Харкові. Провів нараду щодо оперативної обстановки в регіоні та підготовки до опалювального сезону", — написав глава держави.

Він заслухав доповіді щодо оборони області, зокрема на Вовчанському напрямку, відновлення пошкодженої енергетичної інфраструктури.

"Особлива увага — забезпеченню житлом наших людей, переміщених з територій Харківщини, що зазнають ворожих обстрілів", — зазначив Зеленський.

Президент наголосив, що все місто, вся Харківська область заслуговують на підтримку, подяку та повагу — "як і кожна українська громада, кожна наша людина, яка не підкоряється ворогові і робить все, щоб зберегти життя".

Також на сайті глави держави наголошується, що командувач оперативно-тактичного угруповання військ "Харків" Михайло Драпатий доповів про ситуацію в зоні відповідальності цього угрупування військ, зокрема, на Вовчанському напрямку.

"Вона залишається складною", — йдеться у повідомленні.

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов поінформував про розроблений разом із Кабінетом міністрів план щодо децентралізації системи теплопостачання у Харкові та заходів щодо відновлення пошкодженої інфраструктури.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у РФ з'явилася секретна зброя: вперше застосувала її перед наступом на Харківщину.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Буданова розкрили плани РФ щодо Харківщини.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини