Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський провів Ставку – вся увага на двох темах
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський провів Ставку – вся увага на двох темах

Обговорювалися обстановка на фронті та бригади наступу

19 червня 2023, 13:52 comments1530
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський провів засідання Ставки головнокомандувача. У ході засідання було проаналізовано обстановку на фронті. Також увага була приділена стану бригад наступу. Як повідомляє портал "Коментарі", про це глава держави сам повідомив у Telegram.

Зеленський провів Ставку – вся увага на двох темах

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Ставка. Сьогодні максимально зосередилися на двох темах: фронті та бригадах наступу", — написав Володимир Зеленський.

За його словами, доповідали Сирський, Тарновський, Залужний, Буданов про оперативну обстановку, забезпечення боєприпасами, прогноз дій противника на найближчий час.

"Міністр Клименко звітував про підготовку бригад Нацгвардії та прикордонників, забезпечення їх технікою та всім необхідним для виконання бойових завдань", — розповів Володимир Зеленський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — наступальні дії українських сил оборони тривають вже близько двох тижнів. Представники американського Інституту вивчення війни (ISW) не виключають, що ЗСУ можуть тимчасово призупинити поступ уперед, щоб переглянути свою тактику для майбутніх операцій. В естонській розвідці зайняті підрахунком загубленої в боях із росіянами західної техніки, а британська повідомляє, що окупаційна армія зазнає значних втрат. Які висновки можна зробити на даний момент щодо наступальних дій ЗСУ? Як ситуація може розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло, що відбудеться на саміті у Вільнюсі, яку пропозицію Україні озвучить НАТО.

Раніше "Коментарі" писали – російський диктатор Путін оголосить мобілізацію: Ігор Гіркін озвучив лякаючий для росіян прогноз.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини