Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський прокоментував скандал з одеським воєнкомом
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський прокоментував скандал з одеським воєнкомом

У родини воєнкома Борисова журналісти знайшли майна на 4,5 млн євро

23 червня 2023, 19:44
Поділіться публікацією:

За підсумками проведення Ставки президент України Володимир Зеленський прокоментував скандал з одеським воєнкомом, в родини якого журналісти знайшли майна на мільйони доларів. Зокрема, маєток та офіс у іспанській Марбельї, і також  чималий автопарк. Про це повідомляють "Коментарі".

Зеленський прокоментував скандал з одеським воєнкомом

Одеський воєнком Євген Борисов

"Цієї людини точно не має бути в системі комплектування Збройних Сил, — заявив Зеленський. — Дуже неприємно, відверто аморально і неправильно, що ця людина попри все залишалась на своїй посаді. Доручив Головкому Залужному прибрати цю людину з посади. І першому заступнику міністра оборони України Павлюку доручено організувати перевірку всієї цієї системи воєнкомів. Шкода, що увагу і час Ставки доводиться зараз витрачати ще й на такі питання".

Сам воєнком Борисов, який працює на цій посаді з 1996 року, спілкуючись з журналістом телефоном спочатку  сказав, що його рідні  нічим в Іспанії не володіють. Але  потім, коли були оприлюднені факти,  що вілла  зараз  зареєстрована на його маму, а офіс – на нього та дружину, він заявив, що дружина  там має бізнес з роздрібної  торгівлі, а сам він "не влазить у ці справи"

Тим часом, у Генштабі відповіли – чи задіяні у контрнаступі основні військові сили.

Європейці склали чорний список російських пропагандистів

А президент Польщі порівняв Росію з диким звіром-людожером. Президент Польщі порівняв Росію з агресивним звіром, який пожирає своїх сусідів, немов людожер. Йому погрозами та брудною лайкою відповів екс-президент РФ, заступник голови Ради безпеки Росії Дмитро Медведєв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

23 червня 2023, 19:35

Радянська, сталінських часів Ставка корумпованих, висловила стурбованість. Саме таку країну чернь зараз захищає. Перемогою стане повернення до старого корупційного, розкрадацького життя.


Новини