Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі відповіли – чи задіяні у контрнаступі основні військові сили
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі відповіли – чи задіяні у контрнаступі основні військові сили

Олександр Сирський заявив, що основний удар контрнаступу ще точно попереду

23 червня 2023, 16:57 comments5367
Поділіться публікацією:

Генштаб ще не задіяв у контрнаступі та звільненні територій свої основні військові сили. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю The Guardian заявив командувач Сухопутних військ Олександр Сирський.

У Генштабі відповіли – чи задіяні у контрнаступі основні військові сили

Олександр Сирський. Фото з відкритих джерел

Командувач зазначив, що окупанти могли передбачити місця, де українські захисники можуть завдати найпотужнішого удару. Однак Сирський заявив, що Україна не задіяла основних сил у контрнаступі.

"Все ще попереду", – заінтригував він.

Олександр Сирський додав, що всі очікують на швидкі результати від контрнаступу. Однак необхідно бути готовим до того, що це триватиме деякий час.

"Кожен хоче досягти великої перемоги миттєво й одразу. І ми теж. Але ми маємо бути готові до того, що цей процес займе деякий час, тому що з обох сторін зосереджено багато сил, багато матеріальних засобів і багато інженерних перешкод. Наші головні сили ще не вступили в бій, і ми зараз шукаємо, промацуємо слабкі місця в обороні ворога. Все ще попереду", — наголосив Сирський.

Читайте також на порталі "Коментарі" — триває третій тиждень наступальних дій українських Сил оборони на низці напрямків. І доки ми продавлюємо російські окупаційні війська на півдні, ті продовжують атаки на сході. У Пентагоні впевнені, що на ЗСУ чекають важкі битви, з втратами, але впевнені, що українці досягнуть успіху. Ну, а інформаційне тло навколо подій на фронтах російсько-української війни традиційно перенасичене. Експерти проаналізували для видання "Коментарі" фронтову та навколофронтову ситуацію на даний момент.

Також видання "Коментарі" повідомляло – це було б мегапоразка: у ЗСУ розповіли, яке місто росіянам втратити найганебніше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини