Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вілла та розкішний автопарк: журналісти показали майно одеського військкома в Іспанії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вілла та розкішний автопарк: журналісти показали майно одеського військкома в Іспанії (ВІДЕО)

Загальна вартість майна Борисова складає приблизно 4,5 млн євро

22 червня 2023, 22:10
Поділіться публікацією:








Розслідувачі  "Української правди" оприлюднили громадськості  маєток та офіс у іспанській Марбельї, і також   чималий автопарк. Все це майно  в час повномасштабного  військового вторгнення   придбали  члени родини  керівника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Євгена Борисова.

Вілла та розкішний автопарк: журналісти показали майно одеського військкома в Іспанії (ВІДЕО)

Воєнком Євген Борисов (фото з відкритих джерел)

Загальна  вартість  купленої нерухомості та автомобілів   вартує  приблизно  4,5 мільйони євро.

Сам військком Борисов, який працює на цій посаді з 1996 року, спілкуючись з журналістом телефоном спочатку  сказав, що його рідні  нічим в Іспанії не володіють. Але  потім, коли були оприлюднені факти,  що вілла  зараз  зареєстрована на його маму, а офіс – на нього та дружину, він заявив, що дружина  там має бізнес з роздрібної  торгівлі, а сам він "не влазить у ці справи". Ще військком повідомив, що  не  в курсі, чи купував хтось з членів родини іспанську  нерухомість. 

Під  час знімання в Іспанії  за журналістами  стежив  чоловік з  вілли Борисових. Як з’ясували розслідувачі,  це був Ігор Ніколаєв, молодший брат Михайла Ніколаєва, що  є  працівником Одеського обласного ТЦК та СП та ще й працює, як  особистий водій військкома Борисова.

Ігор Ніколаєв має закордонний паспорт з  2022 року,  з часу повномасштабного вторгнення. За цей період  часу він  двічі був за кордоном – як інвалід третьої групи.

Представники видання запитали у Борисова, чи знайомий він  з братами Ніколаєвими,  останній сказав, що старший  працював у нього водієм.  З молодшим не знайомий.

Михайло Ніколаєв  повідомив журналістам, що вже не працює в Одеському  військкоматі, хоча журналісти  заперечили на це, що в березні цього року останній отримував  платню  саме там.  Ще Ніколаєв-старший підтвердив, що він не раз перетинав кордон разом із  представниками родини Борисових.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у ЗСУ відреагували на скандал навколо військкома з віллою в Іспанії за "білі квитки".


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини