Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський пояснив, чому Україна не погодиться на заморожування війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, чому Україна не погодиться на заморожування війни

Президент попередив, що від заморожування війни виграє лише Росія

1 червня 2024, 15:05 comments2312
Поділіться публікацією:

Все, що є замороженим конфліктом, є війною – повільною війною, чи повільною окупацією, чи замороженим конфліктом між сторонами. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "The Guardian" зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський пояснив, чому Україна не погодиться на заморожування війни

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"І настане момент, коли все це через ту чи іншу причину розморозиться. Привід окупант завжди знайде. Для нього потрібна пауза, щоби посилити свої позиції на полі бою. Щоб зрозуміти, де має дефіцит. Ми це знаємо. У нас такий самий дефіцит, ми про це говоримо відкрито... – заявив глава української держави.

Він додав, що у росіян справді більше техніки, ніж в України, але й у них дефіцит – брак досвідчених військових, артилерійських снарядів, ракет. Тому ця пауза Росії піде на користь, точно не Україні, упевнений президент.

На його думку, росіяни стануть сильнішими, а після цього, як було в Нормаднських домовленостях, вони наберуть сили і можуть поставити ультиматум – визнати всі території, не бути в НАТО, забути про євроінтеграцію, і таких умов буде багато.

Володимир Зеленський нагадав окупацію Донбасу і те, що там, незважаючи на відсутність активної фази до 2022 року, все одно гинули від російських атак українці. Ніякого припинення вогню не було, Росія не дотримувалася перемир'я, провокації здійснювалися Москвою постійно.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Зеленський зробив заяву про збільшення мобілізації.

Також видання "Коментарі" повідомляло – путінський режим намагається погрозами зірвати саміт світу та чинить тиск на держави. Таку заяву у традиційному вечірньому зверненні до українців зробив президент України Володимир Зеленський.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини