Головна Новини Суспільство Війна з Росією Реакція Зеленського на війська КНДР на війні в Україні: де вже фіксували північнокорейських офіцерів
commentss НОВИНИ Всі новини

Реакція Зеленського на війська КНДР на війні в Україні: де вже фіксували північнокорейських офіцерів

З’явилась реакція Зеленського на залучення військ КНДР до війни в Україні

сьогодні, 15:16
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський заявив, що основна причина, чому КНДР відправила свої війська для війни стали гроші Кремля. Крім того, за словами президента, у Москві намагаються бути обережними з темою північнокорейських військових на війні в Україні.

Реакція Зеленського на війська КНДР на війні в Україні: де вже фіксували північнокорейських офіцерів

Зеленський про війська КНДР в Україні

Володимир Зеленський під час зустрічі з журналістами відреагував на інформацію про присутність на війні в Україні військ з Північної Кореї. За його словами для України це ризик, а Росія намагається бути обережною через реакцію Китаю.

"Щодо КНДР. РФ так обережно з цією тематикою носяться, я думаю, щоб Китай жорстко не реагував. Мало того, дуже обережно сприймають цю тематику і ЄС, і Сполучені Штати. Зверніть увагу. Дуже стримано. Але ми б'ємо в набат, тому що ми знаємо, що для нас це ризики", – сказав Зеленський.

Президент наголосив, що Україна вже фіксувала північнокорейських військових на окупованих територіях. За словами Зеленського, офіцери КНДР вивчають особливості війни в Україні, щоб потім відправити туди свої сили. А головною причиною співпраці Москви і Пхеньяна Зеленський назвав гроші. 

"Я думаю, через гроші. Я думаю, Північна Корея – дуже бідна. Вони своїх людей відправлятимуть на фронт. Чесно кажучи, ми фіксували офіцерів, технічний персонал, мені здається, на тимчасово окупованих територіях. Я думаю, вони направили офіцерів через те, щоб їхні офіцери зрозуміли, що відбувається спочатку, а потім відправляти контингент", – пояснив Зеленський.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилась перша реакція КНДР на інформацію про їх війська на війні в Україні. Крім того, Сестра Кім Чен Ина також відреагувала та порівняла Україну з "невихованою собакою".

Також "Коментарі" писали про те, що стало відомо основне призначення військ КНДР на війні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини