Головна Новини Суспільство Війна з Росією Стало відомо основне призначення військ КНДР на війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо основне призначення військ КНДР на війні в Україні

Росія буде використовувати війська КНДР для риття окопів та спорудження фортифікацій

сьогодні, 14:14
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Південнокорейська та українська розвідки повідомили, що КНДР готує тисячі солдатів для відправки до РФ у якості допомоги Путіну на війні в Україні. Крім того, частина з північнокорейських військових вже прибула на полігони в Росію для військових навчань. Керівник Центру протидії дезінформації Андрій Коваленко назвав основне завдання, яке виконуватимуть війська КНДР на війні в Україні.

Стало відомо основне призначення військ КНДР на війні в Україні

Північнокорейські військові. Фото з відкритих джерел

Лейтенант Андрій Коваленко вважає, що Кремль на початку буде використовувати війська КНДР на своїй території в основному, як ресурс для створення захисних ліній. За його словами, це дозволить Росії отримати додаткових військових для війни на території України.

"Жива корейська сила також буде використовуватися для риття окопів та спорудження інших фортифікацій. Цим корейці розвантажать російську піхоту у пропорційній кількості", — наголошує Коваленко.

Керівник Центру протидії дезінформації пояснює, що піхота має багато функцій, а північнокорейські військові дозволять отримати додатковий ресурс. 

"Піхота — це не тільки воювати, а ще й дуже багато рити і працювати лопатами. Відповідно, коли хтось риє за тебе, ти можеш воювати", — вказує офіцер.

За його словами, крім того, військові КНДР також будуть змішані з бурятами і якутами в російських батальйонах для ведення війни в Україні.  

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з'явилась перша реакція Північної Кореї на присутність її солдатів у Росії для допомоги Кремлю у війні проти України.

Також "Коментарі" писали, що в Південній Кореї вважають, що Путін може заплатити КНДР ядерними технологіями за північнокорейських військових. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини