Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський подякував бійцям з Мелітопольського напрямку, окупанти заперечують прорив
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський подякував бійцям з Мелітопольського напрямку, окупанти заперечують прорив

Голова держави не став оголошувати подробиці, але окупанти сьогодні активно заперечували прорив в районі Роботино

3 серпня 2023, 21:54
Поділіться публікацією:

Ситуація на фронті стала однією з головних тем, якої в своєму вечірньому зверненні торкнувся президент України Володимир Зеленський. Про це повідомляють "Коментарі".

Зеленський подякував бійцям з Мелітопольського напрямку, окупанти заперечують прорив

Володимир Зеленський

Голова держави заявив, що на фронті тривають важкі бої, але "українська сила домінує".

"Фронт. Бої – важкі. Окупанти всіма силами намагаються зупинити наших хлопців. Штурми дуже жорстокі. Купʼянський, Лиманський, Бахмутський, Марʼїнський, Авдіївський напрямки, південні напрямки – усюди непросто, — заявив Володимир Зеленський. — Але, щоб не робив ворог, саме українська сила домінує. І я дякую за це кожному і кожній на фронті! Особливо відзначу сьогодні бійців 15-ї бригади оперативного призначення Нацгвардії. Мелітопольський напрямок. Дякую, хлопці!"

Сьогодні ж російські пропагандисти стали активно заперечувати прорив ЗСУ в районі Роботино під Оріховим. Це село знаходиться на шляху до Токмаку, визволення якого відкриває для ЗСУ шлях на Мелітополь.

Окрім цього, президент згадав воїнів Ізмаїльського прикордонного загону, які разом із морськими підрозділами протидіють російським атакам "шахедами".

За словами Зеленського, росіяни вже запустили проти України щонайменше 1961 "шахед", значну частину з них вдалося збити.

Тим часом, Росія почала залучати на війну в Україні жінок. Поки що це стосується лише ув'язнених жінок, яких масово вербують у російських місцях позбавлення волі.

Ударні гелікоптери Польщі вже на кордоні з Білоруссю. Після провокацій на кордоні Польща перекинула ударні гелікоптери до кордону з Білоруссю.

А український співак розповів, чи готовий піти воювати на фронт. Співак Олексій Завгородній заявив, що боїться залишити своїх рідних.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини