Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський озвучив нові деталі плану перемоги України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський озвучив нові деталі плану перемоги України

Володимир Зеленський назвав основні пункти плану перемоги України у війні.

15 вересня 2024, 21:35
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський заявив, що план перемоги над Росією має чотири основні пункти та один додатковий. За словами Зеленського, невдовзі він зустрінеться з президентом США Джо Байденом та кандидатами в президенти, щоб поділитись планом перемоги України у війні проти Росії.

Зеленський озвучив нові деталі плану перемоги України

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський в інтерв’ю CNN розповів деякі деталі плану перемоги України. За словами президента він підготував пункти, які стануть основою для цього плану.  

"Чотири з них – основні пункти. Плюс один, який нам потрібен після війни… Мова про безпеку, про геополітичне місце України, про дуже сильну військову підтримку, яка має бути доступною для нас, про рішення щодо економічної підтримки. Але я думаю, що це головне — ми готові", — сказав Зеленський.

Президент розповів, що передасть план Джо Байдену, щоби той його оцінив та підтримав. За словами Зеленського, Україна відкрита до додаткових пунктів, якщо вони посилять українську позицію.

Також Зеленський додав, що план перемоги готовий показати обом головним кандидатам в президенти США – Камалі Гарріс та Дональду Трампу. Після цього, план буде доступний для решти світу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Володимир Зеленський назвав головний страх Путіна. Крім того, президент озвучив слабке місце російського диктатора, яке може змусити його піти на мирні переговори щодо закінчення війни в Україні.

Також "Коментарі" писали про інтерв'ю Зеленського, у якому президент розповів, чи отримала Україна дозвіл на використання далекобійної зброї для ударів вглиб території Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини