Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав слабке місце Путіна, яке змусить його піти на мирні переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав слабке місце Путіна, яке змусить його піти на мирні переговори

Володимир Зеленський через російський народ хоче змусити Путіна до мирних переговорів.

15 вересня 2024, 18:50
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський розповів, як буде змушувати російського диктатора Володимира Путіна піти на мирні переговори. За словами Зеленського, Путін нічого не боїться, крім одного фактору.

Зеленський назвав слабке місце Путіна, яке змусить його піти на мирні переговори

Російський диктатор Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський під час інтерв’ю CNN заявив, що основний варіант зміни позиції Путіна щодо війни пролягатиме через російський народ. За словами президента, це єдине, чого боїться російський диктатор.

"Коли ти дуже сильний і інша сторона знає, що ти дуже сильний. Ти настільки сильний, наскільки це можливо, щоб впливати на його суспільство. Щоб воно було не в захваті від цієї війни. Тому що він боїться. Я впевнений, що він боїться тільки одного. Не лідерів, не країн, нічого з цього. Він боїться свого суспільства — російського народу", — вважає президент.

Зеленський наголосив, якщо війна буде відбуватись на території Росії і громадяни РФ будуть відчувати дискомфорт та вплив на своє життя, вони змусять Путіна закінчувати війну в Україні.

"Якщо російський народ відчуватиме небезпеку, якщо у них не буде комфортного життя, якщо вони житимуть без електроенергії, як наш народ – він зрозуміє ціну війни. І вони будуть незадоволені цим. Вони почнуть впливати на нього, на Путіна", — сказав Зеленський.

За словами президента, Захід може зробити Україну сильною та такою, яка змусить Путіна до мирних переговорів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Зеленський назвав один зі страхів Путіна успішну Україну.

Також "Коментарі" писали, що Зеленський різко розкритикував китайський "мирний план" щодо закінчення війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини