Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав Путіна королем антисемітизму
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав Путіна королем антисемітизму

Володимир Зеленський відповів Путіну на його слова про те, що президент України ганьбу єврейського народу.

22 червня 2023, 09:43
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський під час відвідин Великої Британії з нагоди конференції з відновлення України відреагував на слова російського диктатора Володимира Путіна, який назвав його "ганьбою єврейського народу". Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання BBC.

Зеленський назвав Путіна королем антисемітизму

Президент України Володимир Зеленський. Фото з відкритих джерел

В Лондоні український президент дав інтерв’ю британському виданню BBC. Журналіст запитав у Зеленського його реакцію на слова Путіна.

"Ніби він не до кінця розуміє свої слова. Вибачте, але це ніби він другий король антисемітизму після Гітлера", — реагує Володимир Зеленський.

Президент України зазначив, що вдячний за реакцію світу, яка підтримала його та засудила слова Путіна.

"Це говорить президент. Цивілізований світ не може так говорити. Але мені було важливо почути реакцію світу, і я вдячний за підтримку", — сказав Зеленський.

Слід зазначити, що багато родичів Володимира Зеленського загинули під час Голокосту, включно з дідусем президента України.

Нагадаємо, що час Петербурзького економічного форуму Володимир Путін розповів про спілкування зі своїми друзями євреями, які нібито вважають, що Зеленський – це ганьба єврейського народу. Далі президент Росії прирівняв його та інших українців, що воюють проти агресивних дій РФ з послідовниками Гітлера.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що американський ведучий обізвав Зеленського та натякнув на його єврейські коріння. Невдовзі з'ясувалось, що ведучий може постати перед судом через недотримання контракту з американською медіакомпанією.

Також "Коментарі" писали, що головний рабин України відповів Путіну на його "ганьбу".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

22 червня 2023, 09:13

Тобто критика негідників, особливо тих які чіпляються за владу, якихось штучно утворених божків та вождів, вже прирівнюється до антисемітизму? Прямо тактика юдейської пропаганди на Росії і в Україні. Історії вже відомі випадки коли узурпатори не хотіли виборів. Це Германия де з 1937 року Гітлер не хотів виборів, ховаючись за війну і військовий стан, аж до 1945 року.


Новини