Головна Новини Суспільство Війна з Росією Головний рабин України відповів Путіну на його "ганьбу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Головний рабин України відповів Путіну на його "ганьбу"

Путін назвав президента України "ганьбою єврейського народу"

16 червня 2023, 21:50 comments3029
Поділіться публікацією:

Головний рабин України Моше Реувен Асман відповів кремлівському диктатору Володимиру Путіну, який назвав президента України Володимира Зеленського "ганьбою єврейського народу". Про це, як повідомляють "Коментарі", Моше Реувен Асман заявив у коментарі УНІАН.

Головний рабин України відповів Путіну на його "ганьбу"

Моше Реувен Асман

Нагадаємо, що сьогодні під час участі у Петербурзькому міжнародному економічному форумі глава РФ Володимир Путін зробив низку заяв. Серед іншого він почав поширювати традиційний кремлівський наратив про "неонацистів" в Україні. Мабуть, прагнучи пояснити, як у "неонацистській", на думку Кремля, Україні править президент з єврейським корінням, Путін заявив, що його неназвані єврейські друзі вважають Зеленського "ганьбою єврейського народу". Причина цього, за словами Путіна, в тому, що в Україні звеличують Бандеру, який, на думку Путіна, причетний до знищення півтора мільйона євреїв.

"Я особисто можу сказати, що пишаюся президентом Зеленським, що він не втік і робить все для допомоги українському народу. І не тільки я. Думаю, що весь світ пишається ним", — зазначив Моше Реувен Асман.

Також головний рабин України наголосив, що в Україні немає неонацистів.

"В Україні є порядні люди, які захищають свою батьківщину", — наголосив Моше Реувен Асман.

Нагадаємо, що раніше у збройних силах України, нарівні з військовими капеланами, запроваджено посаду рабина. Він займається військовослужбовцями-євреями. Ним став Дмитро (Давид) Мільман. Його уповноважив начальник служби військового капеланства Збройних сил України полковник Олексій Терещук, використовуючи при цьому Закон України "Про службу військового капеланства". В українській армії налічується щонайменше 5 тисяч євреїв.

Тим часом, Росія загрожує ударами по аеродромах Альянсу.

Путін хамовито заявив про перевагу над НАТО.

А експерти розповіли, як Україні реагувати на мирні плани.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

16 червня 2023, 21:39

Пишатись тим, хто збрехав українському народу на виборах, на всі посади привів своїх корумпованих друзів, не втік з країни і чіпляється за владу, щоб не дати врятувати цю країну, ... Можна довго продовжувати. Що казати про моральні засади юдеїв, коли їхній Бог все про них сказав у Біблії. Тому вони і сина його розіп'яли. Ще й все зробили, щоб розбавити свою відповідальність перед своїм Богом. Тобто нав'язати свою гріховність як можна більшій частині людства, а православну секту (Зе Абрамовіч Беня з Єрмаком Ролдугін з Соловьйовим Ткаченко з Мінстець) взагалі використати, щоб стравити слов'ян один з одним. Україна існувала тисячі років, а тепер її перетворять на руїни як Вавилон або Тир: ніхто її не заселить, тільки дикі звірі. Але і загрожувати/знущатись з сусідів більше не буде.


Новини