Головна Новини Суспільство Війна з Росією Євреї світу засудили Путіна за його витівку
commentss НОВИНИ Всі новини

Євреї світу засудили Путіна за його витівку

Під час економічного форуму в Санкт-Петербурзі глава РФ Путін назвав Володимира Зеленського "ганьбою єврейського народу"

16 червня 2023, 23:57 comments3808
Поділіться публікацією:

Під час свого сьогоднішнього спічу глава Російської Федерації послався на своїх неназванних друзів-євреїв, які, за його словами, називають Зеленського "не євреєм, а ганьбою єврейського народу". Протягом другої половини дня Володимиру Путіну відповіли не анонімні, а цілком реальні євреї, котрі категорично не погодилися з висловленою ним оцінкою. Про це повідомляють "Коментарі".

Євреї світу засудили Путіна за його витівку

Путін та Щаранський, 2000 рік

Так, Путіну відповів головний рабин України Моше Реувен Асман.

"Я особисто можу сказати, що пишаюся президентом Зеленським, що він не втік і робить все для допомоги українському народу. І не тільки я. Думаю, що весь світ пишається ним", — зазначив Моше Реувен Асман.

На випад Путіна також відповів виходець з України, відомий радянський дисидент, екс-віце-прем'єр Ізраїлю, член наглядової ради Меморіального комплексу "Бабин Яр" Натан Щаранський.

"Українці можуть пишатися своїм вибором єврея-президента, який згуртовує та об'єднує Український народ у тяжкій боротьбі проти варварської агресії, — написав на своїй сторінці у Фейсбук Натан Щаранський. — А ми, євреї, можемо пишатися, що представник нашого народу грає таку унікальну історичну роль у мобілізації не лише Українського народу, а й усього Вільного світу на захист нашого спільного майбутнього”.

До голосів засудження глави РФ додався і голос Американської єврейської спільноти.

"Спроба очорнити єврейську спадщину президента Зеленського є відчайдушним і ганебним кроком, — сказано у заяві. — Агресія Росії проти України принесла величезні страждання і має й надалі засуджуватися за кожної нагоди".

Тим часом, Росія загрожує ударами по аеродромах Альянсу.

Путін хамовито заявив про перевагу над НАТО.

А експерти назвали продукт, який знижує рівень цукру у крові за 15 хвилин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

17 червня 2023, 00:11

Нехай юдеї в Біблії про себе прочитають, що про них їхній Бог думає.


Новини