Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав кількість ракет, якими вдарила РФ та пообіцяв відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав кількість ракет, якими вдарила РФ та пообіцяв відповідь

Володимир Зеленський заявив, що Росія запустила Україною 110 ракет

29 грудня 2023, 11:10 comments1234
Поділіться публікацією:

Під час ранкового удару по Україні Росія випустила близько 110 ракет, більшість із яких вдалося збити, але все одно є влучення, загиблі та руйнування. Як повідомляє портал "Коментарі", про це у себе в Telegram повідомив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський назвав кількість ракет, якими вдарила РФ та пообіцяв відповідь

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента України

"Сьогодні Росія била майже всім, що має у своєму арсеналі: "Кинджали", С-300, крилаті ракети, БПЛА. Стратегічні бомбардувальники запускали Х-101/Х-505. Приблизно 110 ракет було випущено, більша частина збита. На жаль, внаслідок обстрілів є загиблі та поранені", – повідомив глава української держави.

Президент зазначив, що російські терористи атакували Київ, Львів, Одесу, Дніпро, Харків, Запоріжжя та інші міста. Постраждали пологовий будинок, навчальні заклади, торговий центр, багатоповерхівки та приватні будинки, комерційний склад, паркувальний майданчик.

Володимир Зеленський додав, що всі служби працюють у посиленому режимі та надають необхідну допомогу людям.

"Мої співчуття рідним та близьким загиблих, якнайшвидшого одужання постраждалим. Ми обов'язково відповімо терористам на їхні удари. І ми боротимемося, щоб гарантувати безпеку своїй країні, кожному місту, всьому нашому народу. Російський терор має програти – і саме так і буде", − підсумував президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія вранці 29 грудня завдала масованого удару по Україні: у Києві, Львові, Одесі, Харкові та низці інших міст лунали вибухи.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чим ближче до кінця року, тим більше неприємних для України прогнозів видають закордонні медіа. Причому із різних частин світу. Так, азіатське видання "Nikkei Asia" повідомляє, що російський президент Володимир Путін попереджав у березні цього року китайського лідера Сі Цзіньпіна, що війна РФ проти України може тривати п'ять років. Своїми прогнозами та очікуваннями від 2024 року (у тому числі у ракурсі того, як можуть діяти Україна та Росія, їхні союзники) експерти продовжують ділитися і з порталом "Коментарі".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини