Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав два фактори, які уповільнили контрнаступ ЗСУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав два фактори, які уповільнили контрнаступ ЗСУ

Президент наголосив, що кожен пройдений кілометр коштує життя, а люди – найбільше багатство України

1 липня 2023, 13:45 comments1158
Поділіться публікацією:

Зараз український контрнаступ йде, але він далекий від тих темпів, які хотілося б бачити не лише західним союзникам, а й самим українцям. Це відбувається тому, що ризикувати життям військових командування не збирається. Для України її люди – головна цінність та пріоритет. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву президент Володимир Зеленський зробив під час інтерв'ю іспанському виданню "El Mundo".

Зеленський назвав два фактори, які уповільнили контрнаступ ЗСУ

Контрнаступ ЗСУ. Фото: із відкритих джерел

Якщо ж говорити про те, чому контрнаступ запізнився за термінами, то, за словами глави української держави, тут є два чинники. Перший – це погані погодні умови. Другий чинник – це невчасне постачання обіцяного озброєння від союзників.

"Якщо поля заміновані, ми не можемо слати наших солдатів помирати. У реальному житті, на жаль, ціна дуже висока та життя наших військових дуже дорогі. Люди – це не ресурс, як для Росії, а наше найбільше багатство", – пояснив президент.

За його словами, сьогодні українські війська, як ніколи мотивовані та готові виконувати поставлені завдання. Українське суспільство та його армія вірять у перемогу, а отже, потрібно трохи більше часу і ворог буде розбитий.

При цьому президент наголосив, що саме від західних партнерів залежить, як далі протікатиме контрнаступ. ЗСУ потрібно ще більше зброї та боєприпасів. Якщо всього цього не буде, то говорити про успішний контрнаступ не доводиться. Адже Україні вже довелося припинити наступ, бо артилерія прибула надто пізно.

Читайте також на порталі "Коментарі" – скільки жертв серед мирного населення за час війни: Володимир Зеленський відповів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ЗМІ дізналися про підсумки візиту директора ЦРУ до Києва – який план у України до осені.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини