Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеки та мобіки: Чим укріплюються окупанти на Запорізькому напрямку
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеки та мобіки: Чим укріплюються окупанти на Запорізькому напрямку

Збройні Сили РФ готують глибоко ешелоновану оборону та ведуть бої, використовуючи тактику Першої світової

2 січня 2023, 18:18
Поділіться публікацією:

На запорізькому напрямку останніми днями ворожа армія збільшує свій контингент “зеками-вагнерівцями” та “мобіками”. Про це сьогодні, 2 січня, розповів голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух в ефірі телеканалу FREEДОМ, пишуть "Коментарі".

Зеки та мобіки: Чим укріплюються окупанти на Запорізькому напрямку

Ворог збільшує свій контингент

За словами очільника області, Збройні Сили країни-агресорки готують глибоко ешелоновану оборону та ведуть бої, використовуючи тактику Першої світової. А ще - за останню добу ворог збільшив обстріли. Старух також зазначив, що армія окупантів продовжує терор місцевого населення на тимчасово зайнятих територій.

“З 1 січня намагаються витіснити повністю національну валюту гривню з обігу, забороняючи продавати товари та запроваджуючи повністю рубль. Окупант продовжує тиск на людей, щоб змусити їх до колаборації. Ті, хто активно виступає проти, їх беруть у заручники, їх уже майже 600 таких випадків лише підтверджено. 203 особи досі на підвалах сидять”, — розповідає Старух.

За його інформацією, йдеться про сотні загиблих і майже 1 000 поранених серед мирного населення.

“14 дітей у нас загинуло, 71 дитина поранена. Але, точну цифру я вам не можу сказати поки що. У нас понад 1 000 людей зникли безвісти, особливо на окупованих територіях. Я говорю лише про мирне населення”, — додав Олександр Старух.

Як писали "Коментарі", попри заяви спікерів Кремля про те, що Росія готова до затяжної війни проти України, Москва намагатиметься зробити все можливе, щоб у 2023 році завершувати війну проти України. І для цього путінський режим намагатиметься проводити нові наступи на фронті.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що може призвести до якнайшвидшої поразки РФ у війні – який прогноз на найближче майбутнє.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини