Головна Новини Суспільство Війна з Росією Збиття російського Су-30СМ над Чорним морем: що чекає окупантів далі
commentss НОВИНИ Всі новини

Збиття російського Су-30СМ над Чорним морем: що чекає окупантів далі

У повітряному просторі над акваторією Чорного моря російська авіація є постійною

13 вересня 2024, 11:45 comments5820
Поділіться публікацією:

Бійці спецпідрозділу Головного управління розвідки Міністерства оборони України провели блискучу операцію в акваторії Чорного моря, знищивши російський бойовий літак Су-30СМ. Як передає портал "Коментарі", представник Військово-морських сил ЗСУ, капітан 3-го рангу Дмитро Плетенчук в ефірі загальнонаціонального марафону розповів, чи тепер росіянам стане небезпечніше літати.

Збиття російського Су-30СМ над Чорним морем: що чекає окупантів далі

Збиття російського Су-30СМ

"Такі висновки я не готовий робити, озвучувати... Але тут треба зазначити, що, на жаль, у повітряному просторі над акваторією Чорного моря російська авіація присутня на постійній основі. І не можу сказати, що вони почуваються там впевнено, але кількість літако-вильотів значне", — сказав спікер.

Він уточнив, що в основному це стосується якраз західного узбережжя Криму. Також стосується південного узбережжя Криму. Там у якийсь момент ця ситуація має змінитись, так само як вона змінилася з присутністю російських кораблів у Чорному морі.

При цьому Дмитро Плетенчук уточнив, що поки що забігатиме вперед і говорити про якісь зміни обстановки на такому рівні було б надто передчасно.

Зазначимо, у ході операції в акваторії Чорного моря воїни спецпідрозділу ГУР МО України знищили російський бойовий літак Су-30СМ потраплянням із ПЗРК. Про це повідомило Головне управління розвідки МОУ.

Також видання "Коментарі" повідомляло – українські військові змогли вистежити та збити ворожий розвідувальний дрон на висоті понад 3,5 кілометри. Про це повідомили у 3-й окремій танковій Залізній бригаді. Це сталося 7 вересня над Харківщиною. Щойно засікли ворожий БПЛА "Орлан-10", у заданий район помчала група "Ворон" зенітного ракетно-артилерійського дивізіону.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини