Головна Новини Суспільство Війна з Росією Збільшення темпів мобілізації: у Міноборони пояснили, до чого готуватись українцям
commentss НОВИНИ Всі новини

Збільшення темпів мобілізації: у Міноборони пояснили, до чого готуватись українцям

Наразі причин для збільшення темпів мобілізації в Україні немає

27 вересня 2023, 17:05 comments6399
Поділіться публікацією:

В Україні мобілізація триває згідно з встановленими планами, і в Міноборони поки що не готують посилення процесу, проте залежно від ситуації на фронтах його можуть переглянути. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі телеканалу "Мі-Україна" зробив заступник голови Міноборони Олександр Павлюк.

Збільшення темпів мобілізації: у Міноборони пояснили, до чого готуватись українцям

Мобілізація в Україні. Фото: з відкритих джерел

Заступник міністра зазначив, що "поки плани з мобілізації не змінювалися", при цьому все залежить від того, які виклики стануть перед країною на тлі повномасштабної військової агресією РФ, що триває.

Олександр Павлюк також наголосив, що захист своєї держави є завданням кожного чоловіка, і "треба до цього готуватися та бути готовими".

"Ми робимо максимально все, щоб не збільшувати темпи мобілізації... але ви самі розумієте, все залежить від агресора та фронту", — наголосив Павлюк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — з'являється все більше повідомлень, що російський диктатор Путін оголосить про мобілізацію. У Головному управлінні розвідки (ГУР) Міноборони також застерігають, що Росія готується до великої мобілізації. При цьому зазначається, що країна-агресор щомісяця різними методами мобілізує десятки тисяч людей. В Україні ж від початку широкомасштабного російського вторгнення відбуваються "абсолютно планові" мобілізаційні заходи, запевняє член комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки Федір Веніславський. Чи піде Кремль на відкрите посилення мобілізації? Якщо так – до чого це може спричинити? Як оцінюєте мобілізацію в Україні, зокрема роботу територіальних центрів комплектування (ТЦК)? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи очікує на Україну посилення мобілізації – які помилки важливо виправити.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини