Головна Новини Суспільство Війна з Росією Затяжні вильоти МіГ-31К: до чого готується РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Затяжні вильоти МіГ-31К: до чого готується РФ

Росія й надалі реалізовуватиме цю тактику, упевнений військовий експерт Селезньов

15 листопада 2023, 17:44
Поділіться публікацією:

Вже далеко не перший день по всій території України оголошують повітряну тривогу, яка триває понад дві години. Тривогу включають, щойно окупанти піднімають у небо винищувачі МіГ-31К. тривалі тривоги викликані тим, що росіяни тренуються дозаправляти у повітрі своїх винищувачів, носіїв ракет "Кинжал". І це впливає на тривалість тривог. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі "24 канали" розповів військовий експерт Владислав Селезньов.

Затяжні вильоти МіГ-31К: до чого готується РФ

Винищувачі МіГ-31К. Фото з відкритих джерел

"Ворог розуміє, що українці дотримуються норм і правил поведінки, коли чують сигнал повітряної тривоги. Тому росіяни відпрацьовують завдання дозаправки в повітрі авіаційною гасом, а ми по 3 — 4 години перебуваємо в укриттях", — зазначив Селезньов.

На його думку, окупанти й надалі використовуватимуть таку тактику, але українцям розслаблятися не варто, бо в агресора досить великий запас ракет. Будь-якої миті противник знову повернеться до тактики ракетного терору. Російські ракети будуть спрямовані на наші об'єкти критичної інфраструктури

Читайте також на порталі "Коментарі" — на 630 день повномасштабного російського вторгнення ситуація на східному фронті склалася вкрай складно для України. Противник активно тисне на сході, особливо у районі Авдіївки. ЗСУ, у свою чергу, змушують окупантів задкувати на півдні – у Херсонській та Запорізькій областях. Докладніше про те, що відбувається на фронтах російсько-українською війною і які перспективи подальшого розвитку подій виданню "Коментарі" розповіли експерти.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чому ЄС виявився не готовим поставити обіцяні снаряди Україні: які перспективи подальшої підтримки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

15 листопада 2023, 17:59

Норм дотримуються саме корумповані чиновники. Красти не припиняють, але роботу зупиняють. Саме тому тривоги відбуваються у будні з 8:00 до 17:00.


Новини