Головна Новини Суспільство Війна з Росією Засудили агента: планував вбити Рєзнікова та Буданова
commentss НОВИНИ Всі новини

Засудили агента: планував вбити Рєзнікова та Буданова

Агента Росії затримала СБУ

14 березня 2023, 20:03
Поділіться публікацією:

12 років за ґратами проведе російський кілер, який планував вбивства міністра оборони та керівника ГУР МО України. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пресслужбу СБУ. Вирок виніс Печерський районний суд міста Києва, який засудив організатора диверсійно-розвідувальної групи російського ГРУ.

Засудили агента: планував вбити Рєзнікова та Буданова

Російський агент планував вбити міністра оборони та голову ГУР

Окрім фізичної ліквідації міністра оборони та керівника Головного управління розвідки, кілер збирався вбити відомого українського активіста. За вбивство кожного з них російські "куратори" обіцяли винагороду — від 100 до 150 тис. дол.. Українські фахівці боротьби з терором затримали зловмисника на території Волинської області у серпні 2022 року. Затриманим виявився мешканець тимчасово окупованого Луганська, який воював проти сил АТО.

Після повномасштабного вторгнення він був завербований для проведення підривної діяльності. За завданням координатора з Москви він мав організувати ліквідацію українського військового, який, на думку окупантів, нібито причетний до фізичної розправи над російськими військовополоненими. Це вбивство мало стати "тестовим випробуванням" перед виконанням замаху на керівників оборонних відомств України.

Нагадаємо, що СБУ також ліквідувало мережу проросійських блогерів-агітаторів, а Залужний пояснив чи варто утримувати Бахмут.

Окрім цього, Україна налагодила виробництво снарядів для танків — Т-64, Т-72 і Т-80.

"За замовленням Міністерства оборони України вже поставлено першу партію. Це вже другий боєприпас, виробництво якого підприємства Концерну розгорнули у тісному партнерстві з країною НАТО за кордоном", — кажуть в Укроборонпромі. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини