Головна Новини Суспільство Війна з Росією Запеклі бої не припиняються весь тиждень: до Міноборони назвали напрямок
commentss НОВИНИ Всі новини

Запеклі бої не припиняються весь тиждень: до Міноборони назвали напрямок

Бої за Донбас не припиняються, ворог продовжує масовано атакувати

24 листопада 2022, 13:32 comments1920
Поділіться публікацією:

Найскладніша ситуація на фронті за останній тиждень залишається на Донецькому напрямі, де росіяни постійно намагаються штурмувати позиції українських захисників. Тим часом на Херсонщині ворог готується до оборони. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву заступника міністра оборони України Ганни Маляр під час брифінгу.

Запеклі бої не припиняються весь тиждень: до Міноборони назвали напрямок

Бої на Донеччині. Фото: з відкритих джерел

"Найскладніша ситуація минулого тижня і зараз зберігаються на Донецькому напрямку. Російські загарбники ведуть там наступальні дії. Наші воїни мужньо тримають оборону, відбивають десятки російських атак, а іноді за день ЗСУ їх відбивали понад 100", — зазначила Маляр.

За її словами, після того, як противник вивів своє військо з Херсона, він робить усе можливе, щоб краще підготувати оборонні позиції і не дати ЗСУ піти далі в наступ. Армія країни-агресора окопується та систематично обстрілює позиції українських захисників, а також мирне населення на правому березі Дніпра.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Міненерго дали втішний прогноз щодо світу: коли скоротиться дефіцит.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Україна та Росія провели неанонсовані переговори: ЗМІ дізналися подробиці про зустріч двох делегацій.

Раніше "Коментарі" писали – Європарламент ухвалив резолюцію про визнання РФ державою-спонсором тероризму. Депутати закликали до міжнародної ізоляції Росії. Які практичні наслідки будуть у цього рішення? Яких ще ударів потрібно завдати по країні-агресору та країні-терористу, щоб та забралася з України? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини