Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний зустрівся з начальником Штабу оборони Британії: про що йшлося
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний зустрівся з начальником Штабу оборони Британії: про що йшлося

Головною темою під час розмови були потреби ЗСУ

28 вересня 2023, 16:24
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний сьогодні провів зустріч із начальником Штабу оборони Великобританії адміралом Тоні Радакіним. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на сторінку головнокомандувача ЗСУ у Facebook.

Залужний зустрівся з начальником Штабу оборони Британії: про що йшлося

Валерій Залужний та Тоні Радакін. Фото з відкритих джерел

"Розповів про наші оборонні та наступальні дії на фронті. Обговорили актуальні потреби українського війська", — йдеться у повідомленні.

Валерій Залужний уточнив, що він наголосив на необхідності посилення нашої протиповітряної оборони.

"Дякував за цей візит та підтримку України у боротьбі з російською агресією", — додав головнокомандувач ЗСУ.

Варто зазначити, що сьогодні президент України Володимир Зеленський провів зустріч із призначеним міністром оборони Великобританії Грантом Шаппсом, який перебуває з візитом у Києві.

Зеленський та Шаппс також обговорили питання посилення українського ППО, що особливо важливо напередодні зимового періоду.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент України Володимир Зеленський заявив, що плануються потужні заходи щодо посилення держави за дні вересня, а також йде робота над змістовним наповненням жовтня і листопада. За словами глави держави, Україна отримає більші можливості для свого захисту. Які очікування від жовтня на всіх фронтах (військовий, у внутрішній та зовнішній політиці, економіці)? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи піде Кремль на відкрите посилення мобілізації – чим відповість Україна. Експерти детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини