Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Генштабі відповіли, якою бачить подальшу мобілізацію в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Генштабі відповіли, якою бачить подальшу мобілізацію в Україні

Валерій Залужний вважає, що у мобілізації потрібно повернути "рамки, які працювали раніше"

18 грудня 2023, 12:30
Поділіться публікацією:

На сьогоднішній день давати якусь оцінку рекрутингу, про який усі так говорять, зарано. Правильним кроком буде, якщо ми повернемо мобілізацію до тих рамок, які працювали раніше. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю "РБК-Україна" зробив Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний.

У Генштабі відповіли, якою бачить подальшу мобілізацію в Україні

Мобілізація в Україні. Фото з відкритих джерел

"Рекрутинг оцінювати трохи рано, а щодо питань мобілізації, її не те що треба посилювати, а повернути ті рамки, які працювали раніше. Тому, що зараз це проблема тих хлопців, які воюють на передньому краї, їх має хтось замінювати, їм має хтось допомагати", — заявив Валерій Залужний.

Головнокомандувач додав, що іноді вони залишаються віч-на-віч, а це зовсім неправильно.

"Просто треба повернути на ті рамки, на яких вони були, на яких вони працювали раніше", — наголосив Залужний.

Також головком не вважає правильним кроком Банкової, коли багато обласних військкомів було звільнено. На думку Залужного, багато хто з них були професіонали, вони знали, як ефективно виконувати свою роботу. Тепер із цим виникли складнощі.

Зазначимо, раніше ми повідомляли, що голова ГУР Міноборони Кирило Буданов також висловився щодо можливості відмовитись від мобілізації, відповівши, чи є альтернатива.

Читайте на порталі "Коментарі" — Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом виявлення технічного пристрою в одному з потенційних місць дислокації головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного. І хоча, за попередніми даними, виявлений пристрій був у неробочому стані, сам факт, м'яко кажучи, насторожує. Особливо, враховуючи чутки про конфлікт між вищим військовим і політичним керівництвом України, які періодично випливають. Експерти проаналізували те, що відбувається, спеціально для видання "Коментарі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.rbc.ua/ukr/news

Новини