Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний відмовився від участі у конференції НАТО навіть із відеозв'язку: у чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний відмовився від участі у конференції НАТО навіть із відеозв'язку: у чому причина

Непроста ситуація в Україні не дозволила Залужному взяти участь у конференції НАТО

10 травня 2023, 11:30
Поділіться публікацією:

Тема війни в Україні буде однією із ключових на сьогоднішньому засіданні військового комітету НАТО на рівні начальників генштабів. Проте головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний не братиме участі в ньому. Як передає портал "Коментарі", про це заявив голова Військового комітету НАТО британський адмірал Роб Бауер, пише bankingnews.gr.

Залужний відмовився від участі у конференції НАТО навіть із відеозв'язку: у чому причина

Валерій Залужний. Фото: з відкритих джерел

Роб Бауер зазначив, що Валерій Залужний відмовився брати участь навіть у режимі відеоконференції, пославшись на напружену оперативну обстановку в Україні.                                                                       

Бауер повідомив, що про підготовку контрнаступу ЗСУ представників країн НАТО проінформує військовий представник України у Брюсселі.

При цьому адмірал зазначив, що Росія перебуває на 15-му місяці війни, яка мала тривати три дні.

"Голіаф хитається, тому що Давид продемонстрував виняткову стійкість та тактичну майстерність", — цитує британського адмірала агентство PAP.

Читайте також на порталі "Коментарі" — чи реально розпочати переговори про мир в Україні: генсек ООН зробив заяву.

Також видання "Коментарі" повідомляло – міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що завершується підготовка до контраплету ЗСУ, який давно анонсується. Він також запевняє, що ми обов’язково отримаємо сучасні винищувачі. Хоч і визнав, що партнери зволікають, як і практично з кожним новим чином озброєнь, що поставляються нам. Про що говорять дані заяви Резнікова і загалом галас навколо підготовки контрнаступу? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини