Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний розповів про важливі рішення Зеленського, які той довірив генералам
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний розповів про важливі рішення Зеленського, які той довірив генералам

Володимир Зеленський сам погодився з тим, щоб не втручатися у прийняття рішень щодо армії

26 вересня 2022, 17:30 comments1228
Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський з початку вступу на посаду підтримав рішення про те, щоб не втручатися у військові справи військового керівництва, оскільки не має необхідного військового досвіду. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного в інтерв'ю "Time".

Залужний розповів про важливі рішення Зеленського, які той довірив генералам

Залужний та Зеленський. Фото: з відкритих джерел

Валерій Залужний зазначив, що одним із його обов'язків було інформування керівництва країни про військові операції та командні структури.

За словами головнокомандувача, він знав, що Зеленський ніколи не служив в армії і займатися навчанням тактичних тонкощів ведення бойових дій він не планував.

"Йому треба розбиратися у військовій справі не більше, ніж у медицині чи будівництві мостів", — сказав генерал. На подив Залужного, Зеленський, певно, погодився з такою позицією, йдеться у матеріалі.

Читайте також на порталі "Коментарі" – у Росії наростають протести проти мобілізації. Почастішали підпали військкоматів, у Дагестані – зіткнення з поліцією. Президент України Володимир Зеленський у черговому зверненні знову приділив увагу цим подіям, закликавши росіян не підкорятися цій злочинній витівці Путіна. Чи є шанс, що мобілізація підірве РФ зсередини? Що може прискорити падіння путінського режиму? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Китай та Індія закликали до припинення війни в Україні шляхом переговорів. У тому числі з урахуванням "законних інтересів безпеки всіх сторін". Чи залишається ще "вікно" для переговорів, чи Росія остаточно закрила його новими кроками Путіна щодо псевдорефенедумів, мобілізації та ядерного шантажу? Чи спроможний той же Китай примусити РФ до угод без ультиматумів? У якій позиції опинився зараз Київ? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

777

26 вересня 2022, 23:37

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ------ https://vk.sv/zex


Новини