Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний розповів про стратегію перемоги України на війні: три ключові елементи
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний розповів про стратегію перемоги України на війні: три ключові елементи

Валерій Залужний розповів, завдяки чому Україна має перемогти Росію на війні.

сьогодні, 17:10
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Колишній головнокомандувач ЗСУ, а нині посол України у Великій Британії Валерій Залужний заявив, що Україна разом з партнерами має виграти війну завдяки всеохоплюючій стратегії. За словами Залужного, є три важливі елементи перемоги України у війні.

Залужний розповів про стратегію перемоги України на війні: три ключові елементи

Валерій Залужний. Фото з відкритих джерел

Валерій Залужний виступив під час щорічній конференції Консервативної партії у Бірмінгемі, де розповів про стратегію перемоги України.  

"Україна разом зі своїми партнерами має виграти цю війну. Для того, щоб це стало можливим, нам потрібна всеохоплююча стратегія для перемоги. Стратегія, яка виходить за межі простої витримки наступної атаки або утримання чергової лінії оборони", — говорить Залужний.

За словами українського посла, мир в Україні має бути заснований на Формулі миру, а шлях до перемоги можливий завдяки трьом факторам.

"Важливими елементами нашої Перемоги є інвестиції у виробництво української зброї, захист повітряного простору та конфіскація заморожених російських активів… Довготривалий справедливий мир досяжний — і шлях до нього у Формулі миру", — сказав генерал у відставці.

Валерій Залужний також під час виступу подякував попереднім урядам Великої Британії за надану військову, гуманітарну та політичну допомогу, важливі поставки озброєнь, які допомогли змінити ситуацію на полі бою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний був приречений на звільнення. Крім того, це було пов'язано не лише з військовими причинами.

Також "Коментарі" писали, що Залужний попросив у британців допомогти Україні перемогти Росію у війні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Zaluzhnui/711

Новини